Praktijk voor psychotherapie Compass


Praktijk voor psychotherapie aandachtige dokters is een onderdeel van Compass zorg. Compass staat voor richting geven en koersen. Compassie voor vriendelijkheid naar jezelf. Compasszorg is een klein team van psychologen met specialistische kennis over depressie, angst en trauma. Mocht je geinteresseerd zijn in wat compasszorg voor jou te bieden heeft en voor aamelding bij deze praktijk zie www.compasszorg.nu

Psychotherapie voor zorgproffesionals.

Praktijk voor psychotherapie aandachtige dokters

Tarieven en vergoedingen

Kwaliteit en AVG


De praktijk is voorbereid op de AVG uw gegevens zijn bij ons veilig. In het kader van de avg kunt u voor behandelinhoudelijke zaken beter bellen dan mailen.

wanneer je als zorgproffesional merkt dat bepaalde thema's steeds de kop op steken, je iedere keer over je grenzen gaat of jezelf voorbij rent dan kan het gaan om ingesleten patronen. Wanneer de achterliggende patronen gaan leiden tot bijvoorbeeld een angst- of depressieve stoornis kan er meer nodig zijn dan een aantal coachings gesprekken. Voor die gevallen is er de mogelijkheid om bij Masja Otter psychotherapie te krijgen. Zij werkt zonder contracten. Maar met een verwijzing en DSM-IV diagnose wordt de zorg wel vergoed. Wanneer je een restitutiepolis hebt (vrije keuze van zorgverlener) dan wordt de zorg voor 100 procent vergoed. Wanneer je een natura polis hebt verschilt dat per verzekeraar en ligt de vergoeding tussen de 60 en 80 procent.